Piruni.al 1.3

HelloHungry

Install 100 - 500

Piruni.al apk info

Category: Shopping

Publish Date:

Latest Version: 1.3

Average Rating: 4.0

Price: Free

Requirements: 2.3.3 and up

Downloads: 100 - 500

Daily Active Users (DAU): 20+

Monthly Active Users (MAU): 150+

Official Website: http://piruni.al

Email: marketing@piruni.alTop 5 User Reviews

  Entela Quku

Hated it.

  Dorina Kala

Love it

Nice & easy

  Bora Shehu

Super App

Shume I thjeshte ne perdorim, si dhe shumellojshmeri kuzhinash...

  Enida Rusi

App fantastik.

menyra me e rehatshme per te porositur.

  Norman Brewer

PLEASE FIX (shume flm)

The app works fine. But the food never came. Please fix!!! Many friends want to use this app!! Great idea.Aplikacioni punon mirë. Por ushqimi nuk erdhi. Ju lutemi të rregulluar !!! Shumë nga miqtë e mi duan të përdorin këtë app !! Ide e mirë.

Piruni.al wiki

Piruni.al has been downloaded by 100 - 500 people available all over the world, anyone can be easily downloaded from the wikinsta store. You could visit their official website http://piruni.al to know more about the app or you can mail to marketing@piruni.al them if you have any query regarding the app. This is the top famous app available in Shopping category. Average rating of the app is 4.0 which is a great indication of people trust and use the app frequently. To download the app you must have your android version 2.3.3 and up. The price of the app is 0. According to, the public data average daily active user (DAU) of the app is 20. With Monthly active users (MAU) of 150. The latest version of the app is which currently installed in 60% of the users, last version 1.3 was published on Feb. 18, 2016, midnight.

More

About the app

Piruni është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të porositur ushqim kudo që të jesh.Duke ndjekur vetëm disa hapa të thjeshtë mund të zgjedhësh dhe të porosisësh nga nga një shumllojshmeri restorantesh dhe kuzhinash, numër ky që rritet çdo ditë.Nëse të pëlqen pizza, ushqimi kinez, indian, italian , sushi apo tradicional, te Piruni do të gjesh përzgjedhjen më të madhe të restoranteve.Thjesht trego vendodhjen tënde dhe ne do të të tregojmë restorantet në të cilat mund të porosisësh.Përveç dërgimit të ushqimit në adresën tënde, mund edhe të porosisësh dhe të shkosh ta marrësh ushqimin vetë në restorant me shërbimin tonë të ri “Merr ushqimin vetë”.
What's New

How to Download Piruni.al

There are numerous way to download the Piruni.al app

  1. 1. You can download Piruni.al app from your mobile. Click on the play store icon after that search the name of the app Piruni.al then click on the official app and finally you can found the install button.
  2. 2. Go to the google.com and search the app Piruni.al then google show you the app with install button click on it and your app will be installed automatically.
  3. 3. Go to the facebook.com and then search thePiruni.alapp. Facebook will show you the official page, go to the official page then you will find their official website from there you can directly download the app to your mobile.
  4. 4. If you don't have an android phone in your hand, still you can download the app from the desktop (but you must be logged in with same google account in your desktop and mobile). Go to the play.google.com and search the app then click on the install button.
  5. 5.You can download the app fromhttp://piruni.alofficial site alsoyou can mail them to marketing@piruni.al ask for the app link. Or,you can go to their official website and get the app link through SMS. Most of the site already have SMS service to download the app.
; ';

Tags